Explicatie pentru tataie

Am gasit undeva o provocare – se cerea sa scriem un scurt text in care sa-i explicam unui tataie de la tara ce este „Social Media”.

… si iata varianta la care m-am gandit: „Social media e un loc asa, ca un camp mare pe internet unde sunt multi oameni care au fiecare cate o parcela de pamant. Doar ca nu e pamant normal, nu il poti vedea cu ochiul liber, numai pe calculator poti sa il vezi. Si acolo pe mosia lui sta fiecare, cum stai matale seara la poarta de vorbesti cu vecinul de peste drum. Poti sa vorbesti chiar cu mai multi vecini deodata, sa afli ce mai e nou in vietile lor. Ba cate unul iti mai trimite si o poza sa vezi cata branza de oi a facut sau ce plug si-a adus de la targ. Si poti si tu sa-i trimiti o poza cu caprita care s-a nascut saptamana trecuta, iar el iti mai trimite si vitelul lui si uite asa, bade, esti la curent tot timpul cu ce mai e nou pe mosiile altora si in cirezile lor de vite”.

… si va invit, daca aveti idei, sa nu ezitati sa le impartasiti aici. Sa nu-l lasam pe tataie cu o singura explicatie, sa-i dam mai multe, ca sa fim siguri ca a inteles :). morocco-842660_640

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s